Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahimovic nu va mai juca în acest an

www.digisport.ro
Zlatan Ibrahimovic Milan

Fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovic are o problemă la genunchi şi nu va mai juca în acest an, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, antrenorul lui AC Milan, Stefano Pioli, citat de TuttoMercatoWeb.

"Ibrahimovic va lipsi împotriva lui Empoli din cauza suprasolicitării genunchiului stâng", a declarat Pioli. Atacantul, care a fost operat în acest an la genunchiul stâng, are 7 goluri în 11 meciuri din actuala ediţie a campionatului Italiei.

Milan va juca miercuri pe terenul lui Empoli în etapa a 19-a din Serie A, ultima a turului şi totodată ultima din acest an, potrivit Agerpres.

În altă ordine de idei, Pioli a indicat că fotbalistul său Rafael Leao, care se reface după o accidentare la coapsă, va fi apt pentru primul meci din 2022, pe 6 ianuarie, când rossoneri vor primi vizita Romei.

"Numărul de accidentări musculare în luna noiembrie a fost prea mare şi pe termen lung poţi plăti pentru asta", a spus tehnicianul.

Întrebat dacă echipa s-ar putea întări în perioada de transferuri din luna ianuarie, el a răspuns: "În primul rând le doresc jucătorilor mei să fie sănătoşi, să poată să joace cu continuitate fotbalul nostru, şi sper să facem un meci foarte bun cu Empoli. Mercato? Şefii sunt atenţi la mercato din luna ianuarie, în primul an au venit Saelemaekers, Ibra şi Kjaer, anul trecut Tomori, Meite şi Mandzukic, clubul este atent la oportunităţi".

Milan, la care este legitimat portarul român Ciprian Tătăruşanu, este pe poziţia a 3-a a clasamentului, cu 39 de puncte, la 4 puncte de lider, marea rivală Inter Milano.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.