Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahimovic recunoaște că un fotbalist a fost mai bun ca el - Pentru mine Ronaldo a fost cel mai complet jucător

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic a impresionat după ultima declarație pe care a oferit-o în presa din America. Atacantul echipei din MLS, Los Angeles Galaxy, a recunoscut că există un jucător mai bun ca el. Fotbalistul despre care a vorbit jucătorul suedez este brazilianul Ronaldo potrivit mediafax.

"Pentru mine el (n.red. - Ronaldo) a fost cel mai complet jucător: de fiecare dată de câte ori atingea mingea se întâmpla ceva. El reprezenta fotbalul pentru că fiecare jucător visa să fie ca el și a fost un mare exemplu", a fost descrierea pe care i-a făcut-o Zlatan Ibrahimovic lui Ronaldo, "Il Fenomeno".

Ronaldo Luís Nazário de Lima, născut pe 18 septembrie 1976, a debutat în fotbalul mare la echipa din Brazilia Cruzeiro, formație la care a ajuns în anul 1993, transferat de la Sao Cristovao. Un singur an a mai jucat în țara natală, pentru că în 1994 a traversat oceanul și a ajuns în Europa, la PSV Eindhoven. După doi ani petrecuți la echipa din Olanda, s-a transferat la Barcelona unde a jucat un an. În 1997 s-a transferat la Inter Milano. În 2002 a ajuns din nou în La Liga, dar la rivala grupării blaugrana Real Madrid. În ianuarie 2007 a ajuns din nou în Italia, la AC Milan, unde și-a și încheiat cariera de fotbalist în Europa.

A mai jucat în Brazilia la Corinthians în perioada 2009 - 2011, după care s-a retras din fotbal.

A câștigat de trei ori "Balonul de Aur" și a devenit de două ori campionul lumii cu naționala Braziliei (1994, 2002), a câștigat o Cupă a Confederațiilor (1997) și două Copa America (1996-1997, 1998-1999).

A fost de două ori campionul Spaniei cu Real Madrid, a câștigat de patru ori Supercupa (de două ori cu Barcelona și de două ori cu Real Madrid) și o Cupă a Spaniei cu Barcelona. Tot cu Real Madrid a ridicat în 2001 - 2002 Supercupa UEFA. Cu PSV Eindhoven a câștigat Cupa Olandei, iar cu Inter Milano: Cupa UEFA,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.