Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahimovic, rezervă la primul meci de la revenirea la Milan: 60.000 de fani au venit să-l vadă pe suedez

www.digisport.ro
Zlatan Ibrahimovic Milan

Zlatan Ibrahimovic face parte din lotul lui AC Milan pentru meciul cu Sampdoria, care va avea loc luni, de la ora 16:00, el fiind rezervă. Aproximativ 60.000 de suporteri vor fi prezenți pe "San Siro" pentru a vedea revenirea atacantului suedez, scrie presa din Italia, anunță MEDIAFAX.

Transferul lui Ibrahimovic la AC Milan, din postura de jucător liber de contract, a fost anunțat pe 27 decembrie, iar atacantul a fost prezentat oficial pe 3 ianuarie. După doar trei antrenamente făcute cu formația din Italia, Zlatan va începe partida cu Sampdoria din postura de rezervă, titulari în atac fiind Suso, Piatek și Calhanoglu.

Citește și: Liberalii i-au primit, în UNANIMITATE, pe demisionarii din Pro România - SURSE

Revenirea lui Zlatan Ibrahimovic a generat un interes enorm în rândul fanilor lui AC Milan, fiind așteptată o asistență de 60.000 de suporteri la meciul cu Sampdoria, potrivit Gazzetta Dello Sport.

Pentru jucătorul de 38 de ani este a doua perioadă la AC Milan, după cea petrecută în intervalul 2010-2012, când a înscris 56 de goluri în 85 de apariţii.

Ibrahimovic găseşte formaţia italiană într-un moment mult mai rău decât cel din precedenta experienţă. Echipa lui Stefano Pioli a încheiat anul cu un eşec usturător, 0-5 pe terenul celor de la Atalanta, şi se clasează pe locul 11 în Serie A, după 17 runde, cu 21 de puncte acumulate.

Meciul dintre AC Milan și Sampdoria, contând pentru etapa cu numărul 18 din Serie A, se va disputa luni, de la ora 16:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.