Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zlatan Ibrahomovici ar putea încasa un salariu record: Suedezul e dorit în MLS

Zlatan Ibrahimovici

LA Galaxy vrea să-l transfere pe Zlatan Ibrahimovici. Americanii îi propun un salariu de 6 milioane de euro pe an, potrivit Mirror. În vârstă de 35 de ani, Ibrahimovici ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din Major League Soccer dacă va semna cu LA Galaxy.

Superstarul se recuperează în prezent după o accidentare la ligamentele genunchiului. Era de aşteptat ca Zlatan să semneze o nouă înţelegere cu United, dar americanii speră să-l transfere ei pe atacant. Suedezul are 28 de apariţii în tricoul "diavolilor" şi 17 goluri. Suedezul a venit în Anglia în 2016 de la PSG. Printre echipele la care a mai jucat în carieră se numără Barcelona, Ajax, dar şi granzii Italiei AC Milan, Inter, Juventus.

Suedezul are în palmares un titlu de campion, două supercupe cu Barca, o Cupa a Ligii şi Europa League cu Manchester, 4 titluri de campion al Italiei (3 cu Inter şi unul cu Milan), 4 campionate ale Franţei cu PSG şi multe alte trofee cu echipele la care a jucat, conform gsp.ro. De asemenea, a fost declarat jucătorul anului în Italia (2006-2007) şi a fost de 3 ori cel mai bun marcator în Franţa şi de două ori în Italia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.