Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zodiile în care nativii se nasc să fie amanți: Au relații cu persoane căsătorite fără remușcări

Hiclipart
zodiac horoscop

Dacă unele zodii țin enorm la căsătorie și cred că infidelitatea e o mare problemă, există alte zodii care nu consideră neaparat greșit faptul că partenerul lor romantic e căsătorit. Că e sau nu relativism moral nu putem judeca, însă astrologii spun că așa e predestinat: unele persoane, în funcție de zodie, se nasc ca să fie amante!

Iată care sunt acestea, conform catine.ro.

Rac

Atunci când un nativ Rac începe să se îndrăgostească de cineva, e ca și cum ar avea ochelari de cal. Sunt conduși de Lună și tind să-și lase sentimentele să curgă, chiar dacă acest lucru înseamnă că vor avea probleme pe parcurs, spune Yourtango.com.

Dacă Racii ajung să aibă întâlniri romantice cu persoane căsătorite, șansele sunt ca totul să fi început cu o idilă nevinovată. Poate că flirtează cu un coleg de muncă în timpul pauzelor de masă și acest lucru tinde să continuie la nesfârșit.

Racii se pot convinge că este în regulă să aibă întâlniri romantice cu persoane căsătorite. Acest lucru se întâmplă în cazul în care căsnicia respectivă nu este 100% perfectă.

Dacă aud vorbindu-se despre tensiuni în cealaltă relație, gândul le sare imediat la un viitor divorț. În acest fel, vina nu le mai aparține în totalitate.

Leu

O căsnicie nu îi oprește niciodată pe nativii Leu să-și ducă planurile la bun sfârșit. Semnul de foc condus de Soare este obișnuit să fie în centrul atenție și să aibă tot ceea ce își dorește, arată bustle.com. Acest lucru presupune și că poate călca pe cadavre.

Leii sunt plini de șarm și știu cum să folosească acest lucru în avantajul lor. Dacă se îndrăgostesc de o persoană căsătorită, transformă situația în avantajul lor.

Jocul poate începe și ei nu se vor opri din flirt. Vor continua ideea până când vor câștiga. Trăiesc pentru dramă și pentru întâlniri în secret. Uneori Leii visează la faptul că vor fi prinși, doar pentru a povesti în viitor cum au decurs lucrurile.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt recunoscuți pentru întâlnirile cu persoane căsătorite. Semn de aer condus de planeta Uranus, planeta asociată cu lucruri nonconformiste, foarte rar se lasă prinși în interiorul regulilor și al așteptărilor societății.

Vărsătorii vor fi bucuroși a treia persoană într-o relație, știind că se pot bucura ulterior de independență.

Cu toate acestea, mulți Vărsători ajung să fie răniți din cauza stilului de viață. Dacă sunt îndrăgostiți, trăiesc cu speranța că partenerul va divorța și va intra într-o nouă relație cu ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.