Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZVON Generalul vrea spionii?

cartita spion

Surse din PSD au declarat, luni, pentru stiripesurse.ro, ca in partid circula zvonul unei variante discutate in ultimele zile la nivel de varf: impunerea generalul Gabriel Oprea la sefia SIE.

UNPR a fost primul partid din Coalitie care si-a anuntat sprijinul total pentru sefia SRI. Surse din PSD au declarat pentru stiripesurse.ro ca le vine greu sa creada ca seful UNPR a facut atat de repede anuntul sustinerii lui Eduard Hellvig la sefia SRI fara o discutie in prealabil cu Victor Ponta.

In acest moment, UNPR poate influenta decisiv si soarta sefului SIE daca va vota pentru propunerea sefului statului. Pe de alta parte, cutuma din ultimii zece ani a fost ca un sef de serviciu vine de la Putere si celalalt sef de serviciu vine din Opozitie.

Daca presedintele Klaus Iohannis va propune la sefia SIE tot un apropiat al PNL, atunci se poate ajunge in situatia ca ambii sefi ai serviciilor sa vina din aceeasi tabara politica.

Victor Ponta a declarat, luni, ca PSD il sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, dar ca nu i se pare normal principiul 'castigatorul ia totul' adica PNL sa ia si SRI si SIE. Liderul PSD a cerut, voalat, ca majoritatea parlamentara sa fie consultata in ceea ce priveste seful SIE si nu doar informata, asa cum a fost la SRI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.