Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZVON UNPR la schimb cu SIE/ REACȚIA șefului UNPR

sah

În ultimele două săptămâni au apărut două subiecte care nu păreau a avea o legătură directă între ele. Poate nici acum nu au, numai că evenimentele se precipită și sunt destul voci care lansează un zvon ciudat: UNPR-ul ar fi cedat la cheie PNL-ului la schimb cu șefia SIE pentru actualul șef al UNPR.

Vezi și: Germania detonează BOMBA după Brexit: nemții vor schimbări RADICALE

Pe de o parte erau informațiile lansate pe surse din mai multe zone privind un conflict dur între președintele Klaus Iohannis și șeful SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, care s-ar fi soldat cu o solicitarea de demisie din partea președintelui prin SMS, dar refuzată direct de șeful SIE. Pe de altă parte știrile deja confirmate privind negocierile asidue dintre PNL și UNPR pentru fuziune/alianță în vederea parlamentarelor din toamnă.

Ce e clar însă e că negocierile dintre PNL și UNPR sunt în linie dreaptă și foarte curând se vor și finaliza. Un fost senator UNPR acum la PSD chiar a lansat informația potrivit căreia combinația dintre PNL și UNPR ar fi fost moșită chiar de președintele Klaus Iohannis, informație negată de Administrația Prezidențială.

Între timp PSD nu a stat cu mâna în sân și a destructurat Grupul UNPR de la Senat și a ciuruit tare și Grupul UNPR de la Senat.

Solicitat să confirme sau să infirme zvonurile privind un eventual troc cu PNL-ul via Administrația Prezidențială pentru șefia SIE, președintele UNPR ne-a declarat:

Subiectul sefiei SIE este prea serios pentru a fi discutat public in acesti termeni. UNPR a participat la numirea lui Mihai Razvan Ungureanu. Fara votul UNPR de atunci aceasta numire nu ar fi putut avea loc. Nici eu nici UNPR nu putem accepta destabilizarea unei insistutii precum SIE. Nu cred ca functia de sef al SIE se negociaza politic. Eu personal nu am negociat niciodata pentru ea.”, a declarat Valeriu Steriu, președintele UNPR pentru STIRIPESURSE.RO

Vezi și: SURSE - FALSA demisie a lui Gabriel Oprea: ne-a trimis după FENTĂ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.