Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zvonuri despre asasinarea lui Benjamin Netanyahu: anunț de ultimă oră făcut de Ministrul Securității Naționale din Israel; reacția autorităților

expressandstar.com
benjamin netanyahu

Ministrul Securității Naționale din Israel a afirmat că a văzut rapoarte ale serviciilor de informații din țară despre planuri de atac atât asupra sa, cât și asupra premierului Benjamin Netanyahu.

Ministrul Securității Naționale, Itamar Ben-Gvir, a declarat luni că printre protestatarii antiguvernamentali se află și persoane care plănuiesc să-l asasineze pe el sau pe premierul Benjamin Netanyahu din motive politice.

Într-un interviu acordat pentru Kan Reshet Bet, liderul Otzma Yehudit a declarat că „este interzis să generalizăm, majoritatea protestatarilor sunt oameni buni și curați, dar printre ei sunt unii care plănuiesc următoarea crimă, care spun că Ben-Gvir, Sara Netanyahu ar trebui să fie dați jos, că Benjamin Netanyahu ar trebui să fie asasinat”. "Văd materialele serviciilor de informații", a adăugat el.

„Urmărind cuvintele ministrului Securității Naționale Ben Gabir, poliția de vârf, inclusiv agențiile de informații, nu cunoaște nicio informație despre intenția protestatarilor de a ucide sau răni pe premier sau un ministru. Odată cu publicarea reclamației făcute de Ben Gvir în această dimineață, a fost efectuată o anchetă reînnoită, din care s-a concluzionat că nu există o astfel de informație sau avertisment pentru vreun polițist”, transmit autoritățile de securitate de la Tel Aviv, citate de postul de televiziune israelian N12.

Vezi și: Protestele degenerează în Israel: protestatarii au dat buzna peste soția lui Netanyahu - VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.