Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Samuel Lee Jackson, ironizat de miliardarul american Donald Trump

donald trump

Miliardarul american Donald Trump l-a ironizat miercuri pe Twitter pe Samuel Lee Jackson ca nu s-ar pricepe la golf, dupa ce actorul l-a acuzat pe candidatul pentru Casa Alba ca triseaza chiar si în acest sport, relateaza AFP.

Totul a început când actorul, într-un interviu în revista Rhapsody, a povestit ca unul dintre cluburile de golf ale lui Donald Trump i-a cerut o taxa de înscriere dupa ce el nu mai pusese piciorul în club de ''patru sau cinci ani''. Trump, om de afaceri, are numeroase terenuri de golf în SUA si în alte tari.

Actorul, devenit celebru îndeosebi pentru rolul sau în Pulp Fiction, l-a sfidat de asemenea pe Trump dând asigurari ca joaca mai bine golf decât el. ''Eu nu trisez'', a declarat actorul pentru revista, acuzatie ce nu i-a cazut bine lui Trump.

''Nu-l cunosc pe Samuel Lee Jackson. Dupa câte îmi amintesc, n-am jucat golf cu el si cred ca el face prea multa publicitate la televiziune.... plictisitoare. Nu sunt fan'', scria marti pe Twitter miliardarul american.

Actorul a adus din nou subiectul în discutie la emisiunea ''Late Night With Seth Meyers'' de la NBC în aceeasi seara. El a reiterat ca a jucat golf cu Trump, îndeosebi în compania actorului Anthony Anderson, care a confirmat pe Twitter, si a lui Bill Clinton, care, potrivit lui Samuel Lee Jackson, poate confirma de asemenea ca miliardarul îl cunoaste.

Donald Trump a raspuns miercuri pe Twitter: ''Nu trisez la golf, dar Samuel Lee Jackson triseaza - la cum joaca, nu are de ales. (...)'', scrie el. Si, într-un al doilea tweet, Trump afirma: ''Nu-mi place swing-ul lui Samuel Lee Jackson la golf. Nu este atletic''.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.