Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu îl desființează pe Dan Andronic: Ne spunea cum se face presă

CTP

„Ministru Stănescu, Președinte Cârstocea, Van Damme Florea și Paracetamol Găleată. Dacă există aceste nume în anuar, de ce nu ar exista și Al României Paul?”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu la vestea că acesta este numele său din acte.

Citește și: Prințul Paul este TERMINAT: Iată ce anunț a făcut DNA și ce probe au procurorii

„M-am întrebat și eu și am aflat această informație pozitivă, în buletinul de identitate al acestui domn scrie Al României Paul Philipe. Cum poate să te cheme așa? M-am uitat în anuarul statistic al României și am mai găsit niște nume: Ministru Stănescu, Președinte Cârstocea, Van Damme Florea și Paracetamol Găleată. Dacă există aceste nume în anuar, de ce nu ar exista și Al Românei Paul? Cu toate că, iarăși m-am gândit, domnul acesta a venit aici ca să-și ia România înapoi. Circulă expresia asta. Mulți o vor. Și acest domn o vrea și a venit aici să și-o ia, bucată cu bucată. Ceea ce a și întreprins și a fost întrerupt din procesul ăsta de reluare a țării de la bunică-su, se pare că e bunicul lui Carol al II-lea, a fost oprit de DNA. Nu știu cât de Al României este acest individ, dar României ar trebuie să se numească România a lui Paul, din moment ce dorea să intre în posesia țării”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Citește și: Remus Truică spune tot! A rupt tăcerea după ce a fost reținut: ”Am făcut ce trebuia să facem”

„La urma urmei, poate că cel mai potrivit nume ar fi Paul al lui Băsescu, așa cum se spune... a lui Gheorghe, pentru că al lui este. Nu știu cât este al lui Carol al II-lea, dar al lui Băsescu este sigur. Aveți să dați o poză de la nășirea lui, când e naș mare domnul președinte? E interesant cu ce se ocupa domnul acesta în vreme ce era nășit de domnul Băsescu, iar domnul Băsescu îl făcea trădător și sluga rușilor, de câte ori putea, pe unchiul – să zicem – al persoanei în cauză și anume Mihai I”, a mai spus jurnalistul, adăugând că Paul Al României și politicienii s-au folosit reciproc.

Citește și: Legături periculoase: Cine este judecătoarea care a pus în libertate lotul Truică

Jurnalistul a vorbit și despre implicarea lui Dan Andronic, director autosuspendat al ziarului Evenimentul Zilei: „Ne preda lecții de jurnalism la televizor, ne spunea cum se face presă, cum e aia, cum e ailaltă, ne dădea povețe. Simplu fapt de a fi implicat într-o asemenea afaceri, pentru cineva care se numește jurnalist, din punctul meu de vedere nu mai are dreptul să se numească jurnalist.”

Citește și: Lovitură de teatru: Sentință incredibilă pentru Remus Truică și Dan Andronic

Întrebat dacă are de suferit presa la capitolul imagine, Cristian Tudor Popescu a răspuns, la Digi24, că „avea de suferit acum câțiva ani, când îmi mai făceam și eu sânge rău, acum credeți că mai contează? Ce e aia presă? Mai sunt câțiva jurnaliști care înțeleg să-și facă meseria în mod onest și profesionist. Ce imagine să mai strice domnul Dan Andronic?”

Citește și: Reacțiile lui Remus Truică și Dan Andronic după sentința judecătorilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.