Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri HORROR: Medicul Burnei, acuzat că implanta copiilor oase de vită / (presă)

Libertatea.ro
gheorghe burnei

Medicul ortoped, Gheorghe Burnei, este acuzat că le implanta copiilor oase de vită, relatează Antena3, care citează surse judiciare. Procurorii de pe lângă Tribunalul București cer arestarea preventivă a medicului pentru 30 de zile.

Medicul ortoped Gheorghe Burnei este acuzat că le-a implantat copiilor oase de vită, care nu erau păstrate într-un mod corespunzător. Mai mult, se folosea de șuruburi cumpărate din piața Obor, fără să le sterilizeze.

Astăzi, judecătorii de la Tribunalul București urmează să se pronunțe pe cererea procurorilor.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au dispus, sâmbătă noapte, reţinerea pentru 24 de ore a medicului Gheorghe Burnei, audiat mai multe ore de procurori.

Pe numele lui Gheorghe Burnei au fost deschise două dosare distincte, intrumentate însă de acelaşi procuror. Unul dintre dosare a fost deschis în urmă cu aproximativ două luni, pentru luare de mită, după ce părinţii unuia dintre copiii operaţi de medic au făcut un denunţ la DGA. Anchetatorii l-au supravegheat pe medic şi au constatat că el cerea sume cuprinse între 1.000 de lei şi 1.000 de euro, pentru o operaţie, au mai arătat sursele.

Al doilea dosar al lui Burnei vizează acuzaţii de vătămare corporală gravă şi tentativă de omor. Cu câteva zile în urmă, în 6 decembrie, Casa Jurnalistului a prezentat cazul unei fete, care, în urma a 11 operaţii efectuate de Gheorghe Burnei, de-abia se mai poate da jos din pat, după ce medicul i-ar fi implantat un dispozitiv ceramic neomologat.

Medicul Gheorghe Burnei este profesor universitar la Catedra de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrica a UMF "Carol Davila" din Bucureşti. Burnei este şi şeful Clinicii de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică din cadrul Spitalului "Maria Sklodowska Curie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.