Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta pierde 25% din voturile PPDD. Parlamentari PPDD votează Iohannis

PPDD

În sedința conducerii PPDD de miercuri, în care s-a discutat strategia pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale, o serie de parlamentari au spus ca in opinia lor va ajunge presedinte Klaus Iohannis, au declarat surse din partid pentru stiripesurse.ro. De asemenea, se estimeaza ca un sfert din voturile lui Dan Diaconescu vor merge la Klaus Iohannis.

"S-a discutat despre turul 2, s-au prezentat diferite variante si s-au facut diferite calcule. S-a supus la vot cine crede ca iese Iohannis presedinte si mai multi parlamentari au ridicat mana", ne-au declarat surse din PPDD.

Contactat de stiripesurse.ro, secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a confirmat informatia dar a precizat ca sunt niste "pareri personale" si ca Victor Ponta are prima șansă.

"A fost un punct de vedere personal, Victor Ponta are cele mai mari sanse. Eu cred ca vom fi in tabara castigatoare", a declarat Liviu Neagu.

Potrivit surselor citate, din calculele prezentate in sedinta PPDD, dupa ce Liviu Neagu s-a intalnit la sediul PSD cu Liviu Dragnea, rezulta ca 25% din votantii lui Dan Diaconescu il vor vota pe Klaus Iohannis.

Dan Diaconescu a obtinut in primul tur al alegerilor prezidentiale un numar de 382.526 de voturi, reprezentand 4,03% din totalul voturilor valabil exprimate.

Potrivit strategiei PSD pentru turul 2, trebuie obtinute cat mai multe din voturile primite in primul tur de catre Calin Popescu Tariceanu, Corneliu Vadim Tudor si Dan Diaconescu.

Citeste si:

Senator PPDD: Eu il votez pe Iohannis

Dan Diaconescu: Nu il votez pe Klaus Iohannis

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.