Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ofițer de poliție Ilfov, trimis în judecată pentru trafic de influență

evz.ro
dna

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a inculpaților BUDUR DANIEL, la data faptei ofițer de poliție judiciară în cadrul I.P.J. Ilfov – Serviciul de Investigare a Fraudelor și HOLBAN EUGEN, ambii cu privire la săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

Scapă natural de problema colesterolului și trigliceridelor!

În perioada aprilie - mai 2013, inculpatul Budur Daniel, în calitate de ofițer de poliție judiciară în cadrul I.P.J. Ilfov, împreună cu inculpatul Holban Eugen, a pretins și ulterior a primit suma de 40.000 de euro, de la un om de afaceri (martor în cauză).

Pentru această sumă de bani, cei doi inculpați i-au creat acestuia impresia că ar avea influență asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, care supraveghea urmărirea penală în dosarul în care era cercetat martorul, și că îl va determina pe magistrat să soluționeze respectiva cauză într-un mod favorabil omului de afaceri.

În cauză s-a dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător asupra sumei de 40.000 euro pe care inculpatul Budur Daniel a pus-o la dispoziția organelor de urmărire penală, în vederea confiscării speciale.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București, cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.