Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis acorda Inaltul sau Patronaj organizatorilor mai multor festivaluri

iohannis

Președintele Klaus Iohannis, a înmânat, sâmbătă, la Palatul Cotroceni, însemnele Înaltului său Patronaj organizatorilor Festivalului Internațional de Muzică de Cameră Sonoro, ediția a X-a, Festivalului Internațional George Enescu, ediția a XXII-a, Festivalului de Film ASTRA Sibiu, ediția a XXII-a, și Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, ediția a XXII-a.

„Pentru mine cultura contează. În acest sens, am dorit prin această ceremonie să arăt importanța pe care o acord unor evenimente culturale de mare ținută, care au dovedit că sunt reprezentative pentru cultura românească. Vă felicit si vă doresc ca și aceste ediții să fie la fel de frumoase și de savurate de public precum cele de până acum!”, le-a transmis reprezentanților festivalurilor domnul Președinte Klaus Iohannis.

La rândul lor, aceștia au mulțumit Președintelui României pentru onoarea de a acorda Înaltul său Patronaj evenimentelor pe care le coordonează, dar și pentru această inițiativă care înseamnă, de fapt, recunoașterea și aprecierea importanței proiectelor culturale strategice ale României.

La Palatul Cotroceni are loc receptia cu ocazia Zilei Europei la care participa printre altii reprezentanti ai institutiilor statului, ai cultelor din Romania si personalitati ale lumii culturale si artistice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.