Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iris pare a fi blestemată: După Cristi Minculescu, și liderul formaţiei are cancer / VIDEO

Iris

Cea mai tare formaţie de rock din România trece prin momente cumplite. După ce solistul Cristi Minculescu a avut grave probleme de sănătate, dar le-a depăşit, acum o nouă veste cutremură toată România. Liderul trupei, toboşarul Nelu Dumitrescu, are cancer. Chiar el a făcut anunţul.

Citeşte şi: Mutare de ultimă oră a celor de la Paraziţii: Ce a făcut Cheloo / VIDEO

"În urmă cu opt luni, în urma unui control medical efectuat la o clinică privată din Bucureşti, mi s-a stabilit un diagnostic - hernie inghinală. În luna octombrie, în timpul intervenţiei chirurgicale, s-a constatat că de fapt aveam cu totul altceva şi mult mai grav - limfom malign nonHodgkin (o formă de cancer). Nu am vrut să vă întristez cu asemenea veste, iar în perioada în care am lipsit m-am tratat la Spitalul Fundeni, secţia Hematologie. La momentul actual, veştile sunt bune, tratamentul a dat rezultate şi o să încerc să-mi reiau activitatea din luna iunie a acestui an, până când sper să-mi crească şi mie puţin părul (Hahaha)”, a scris Nelu Dumitrescu pe Facebook.

Citeşte şi: Lovitură cruntă pentru Dacia: Nereguli în ancheta emisiilor poluante

Toboşarul de la Iris a vorbit la Antena Stars despre lupta cruntă cu boala. " Prietenii mei au știut și au ținut secret până am aflat rezultatele. Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Fundeni pentru că au grijă de oameni. Asta e, a fost greu, a trecut. Oricum avea câțiva centimetri și am avut noroc pentru că nu au ajuns la organe. Oricum, nu cred că aveam posibilitatea financiară să merg în străinătate. Am mers cu pieptul înainte și am zis, ce o fi o fi. Am gândit pozitiv și noroc cu prietenii mei, cu familia și cu cățeii mei.

Citeşte şi: ŞOCANT Ultima imagine cu Prince în viaţă: În ce hal arăta artistul / FOTO

Am făcut operația pe 25 octombrie și sunt încă în perioada de recuperare. În 2 săptămâni am aflat că am cancer, am început tratamentul și am rezistat la citostatice. A mers bine. Vreau să îi mulțumesc fiului meu și colegilor mei și am vrut ca echipa să continue contractele. La începutul lunii iunie mă întorc pe scenă. Nu am sprâncene, aștept să îmi crească și puțin păr”, a spus Nelu Dumitrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.