Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare de ultimă oră a celor de la Paraziţii: Ce a făcut Cheloo / VIDEO

cheloo

Trupa Paraziţii a luat o decizie de ultimă oră. Nimeni nu se aştepta la această mutare a liderului trupei, Cheloo.

Trupa Paraziții a realizat o premieră în industria muzicală din România, odată cu lansarea noului lor single de pe albumul "Lovitura de pedeapsă": în prima zi de difuzare a permis acces pe site-ul trupei, 20cmrecords.com, pentru vizionarea clipului doar fanilor apropiați, în baza unei înscrieri preliminare.

Citește și: Lista locurilor de muncă vacante în instituțiile publice din municipiul București

În vremurile în care toți artiștii aleargă dupa vizualizări, trupa Paraziții a ales să fie fidelă fanilor care le cumpără muzica și le-a aratat doar lor, în premieră, clipul in care apar Mihai Mărgineanu, Costel, Phane Buton (DaHood Justice) alături de Freaka, Ombladon și Cheloo, într-o piesă care ironizează activitatea poliției. "În piesa asta noi nu ne luăm de un polițist anume, ci de instituție în sine, cu toate bubele pe care le are din cap până-n picioare", spune Cheloo despre "Poliția trece".

Citeşte şi: Rareş Bogdan spune de ce a refuzat oferta de la Cotroceni

"Poliția trece" a adunat 250.000 de vizualizări la doar 4 zile de la lansare, iar numărul mare de fani care și-au dorit să vadă piesa în premieră a surprins pe toată lumea, blocând site-ul în prima zi pentru câteva momente. În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, Paraziții a cântat piesele noului album "Lovitura de pedeapsă" în Londra în fața unei audiențe de români stabiliți în Anglia, români care știau deja versurile. Nu este prima dată când băieții de la Paraziții surprind publicul cu acțiuni fidele credinței lor de a se lupta cu neregulile sistemului, una dintre cele mai spectaculoase acțiuni înregistrandu-se în 2000 când l-au luat aliat pe fondatorul revistei Hustler, Larry Flint, pentru a critica cenzura din presa românească, anunţă RTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.