Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOCANT Ultima imagine cu Prince în viaţă: În ce hal arăta artistul / FOTO

Prince

Lumea artistică e în stare de şoc. Marele Prince a încetat din viaţă, iar controverele în cazul morţii acestuia sunt extrem de multe. Ultima imagine cu artistul în viaţă este însă de-a dreptul şocantă.

Site-ul TMZ a publicat o imagine cu Prince, care ar fi fost facuta cu cateva ore inainte ca decesul sau fie anuntat public. Prince a fost pozat tinand o punga de medicamente in maini, indreptandu-se catre masina sa. Site-ul TMZ sustine ca aceasta este ultima imagine cu Prince in viata, realizata cu cateva ore inainte de vestea tragica. Surse apropiate au declarat pentru Mirror ca artistul parea "mai fragil si mai agitat decat de obicei", cu doar cateva ore inainte ca starul de 57 de ani sa fie gasit inconstient, in resedinta sa. Acesta ar fi facut o patra vizita la farmacist in doar o saptamana, sustine Mirror.

Citeşte şi: Mutare de ultimă oră a celor de la Paraziţii: Ce a făcut Cheloo / VIDEO

Prince a fost gasit in stare de inconstienta intr-un lift al studiourilor de inregistrare situate in resedinta sa, a informat seriful comitatului Carver. Cand politia si serviciile medicale de urgenta au sosit la fata locului dupa un apel telefonic, ''au gasit un barbat adult inconstient in lift", a precizat seriful Jim Olson intr-un comunicat, citat vineri de AFP. Echipele de salvare au incercat resuscitarea, fara succes, a spus el. Prince Rogers Nelson a fost declarat decedat la ora locala 10:07, a mai mentionat seriful, adaugand ca o ancheta este in curs de desfasurare pentru a determina circumstantele mortii.

Citeşte şi: Lovitură uriașă a DIICOT: Procurorii au intrat în companiile ce vând materiale de construcții

Cantaretul a fost dus de urgenta la spital, vinerea trecuta, pentru o gripa, dupa cum au scris mai multe publicatii, adaugand ca avionul sau privat a procedat la o aterizare de urgenta in Illinois, pe drumul spre Minneapolis la intoarcerea din Atlanta, unde cantaretul sustinuse doua concerte. Artistul ar fi fost tratat pentru o supradoza de opiacee cu sase zile inainte de moartea sa, afirma site-ul TMZ specializat in informatii despre celebritati, citat de ProTV.

Citește și: CIUDĂȚENII Cel mai lung covor de rumeguș din lume / VIDEO

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.