Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jim Carrey şi regizorul francez Michel Gondry, o nouă colaborare la serialul 'Kidding'

Jim Carrey

După aplaudata lor colaborare la filmul 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind' (2004), actorul canadian Jim Carrey şi regizorul francez Michel Gondry vor lucra din nou împreună, de data aceasta la serialul de televiziune 'Kidding', relatează EFE, potrivit agerpres.ro

Într-un comunicat de presă publicat joi, canalul Showtime a informat că Jim Carrey va fi protagonistul acestei comedii pentru micile ecrane care va avea zece episoade de câte jumătate de oră fiecare. 

Serialul 'Kidding' prezintă viaţa lui Mr. Pickles, o celebritate a televiziunii pentru copii şi un om plin de blândeţe şi amabilitate care se confruntă cu problema destrămării familiei sale. 

'Kidding' va fi regizat de Michel Gondry, care figurează şi ca producător executiv al serialului în care mai este implicat în calitate de producător şi actorul american Jason Bateman ('Arrested Development'). 

Pentru Carrey va fi un nou proiect alături de postul Showtime având în vedere că a fost creator şi producător al serialului 'I'm Dying Up Here'. 

Carrey este unul dintre cei mai populari actori de comedie de la Hollywood ai anilor 90, datorită unor filme ca 'Ace Ventura: Pet Detective' sau 'Dumb and Dumber' (1994) devenind celebru datorită gesturilor şi glumelor sale excentrice. 

Ulterior, actorul canadian s-a remarcat şi în filme dramatice cu roluri memorabile în 'The Truman Show' (1998), 'Man on the Moon' (1999) sau 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind', o poveste originală de dragoste şi amintire regizată de Michel Gondry ('The Science of Sleep', 2006). 

Avându-i în distribuţie pe Jim Carrey şi Kate Winslet, 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind' a devenit un film clasic şi cult, care a obţinut premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu. 

Jim Carrey a fost văzut recent la Mostra de la Veneţia unde a prezentat un documentar despre cum s-a realizat filmul 'Man on the Moon'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.