Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în piața politică: un personaj CHEIE face un pas în lateral

umbra susta

Unul dintre cele mai importante personaje din politica la vârf a ultimilor ani și-a anunțat retragerea din prim-planul jocruilor la nivel înalt. Felix Tătaru, cel care le-a fost strateg de campanie lui Traian Băsescu și Klaus Iohannis și-a anunțat retragerea.

Felix Tătaru se retrage de la conducerea agenției de publicitate GMP, pe care a fondat-o, dar rămâne cu funcția de președinte al grupului GMP.

După șapte ani de prezență în GMP și la 18 ani de la fondarea agenției, Andreea devine GM-ul companiei. Este un moment important, pregătit împreună în ultimii trei ani și cred că Andreea va aduce noi perspective dezvoltării agenției în folosul colegilor, clienților și consumatorilor noștri. Din poziția de președinte al grupului voi continua să fiu implicat în campaniile care vor presupune integrarea soluțiilor de comunicare pe care grupul nostru le oferă. Alături de ceilalți lideri din grup, Ioana Mănoiu, Laura Florea și Bogdan Nițu, Andreea Nemens va reprezenta disciplina advertising la masa comunicării integrate.”, a declarat Felix Tătaru, pentru Paginademedia.

Citește și: Tudor Chirilă a EXPLODAT: mesaj de o duritate fără PRECEDENT

În locul său vine Andreea Nemens, care până acum a avut funcția de director executiv în cadrul agenției.

Andreea Nemens, care în ultimii trei ani a coordonat activitatea operațională a agenției, adică departamentele de creație, strategie, client service, producție AV și graphic design, va avea în plus responsabilități legate de managementul strategic și cel financiar și va asigura reprezentativitatea agenției. În calitate de Președinte al GMP Group, Felix Tătaru va continua să asigure integrarea serviciilor oferite clienților din agențiile partenere: GMP, Webstyler, GMP PR, Point Public Affairs, GO Studio și Chapter 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.