Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, va juca un meci alături de Maradona

www.agerpres.ro
Nicolas Maduro Diego Maradona

Președintele venezuelean Nicolas Maduro a anunțat că va juca marți un meci de fotbal alături de Diego Armando Maradona, fosta glorie a fotbalului argentinian, cu care s-a întâlnit luni la Caracas.

"Voi juca sub conducerea lui Diego Armando Maradona, în apărare. Sunt bun la apărare și la executarea loviturilor de la 11 metri", a declarat Maduro, fără a da mai multe detalii, la o ceremonie oficială la care a participat Diego Maradona.

Anterior, Maradona a semnat un contract cu postul de televiziune Telesur pentru producerea unei emisiuni în timpul Cupei Mondiale 2018 din Rusia. Spectacolul TV va fi numit "Din mâna lui 10", cu referire la golul său marcat cu mâna la CM de fotbal din 1986, în partida cu Anglia, anunță Agerpres.

Maradona a mai colaborat cu Telesur și la CM de fotbal 2014 din Brazilia.

În luna august, fosta glorie a fotbalului argentinian i-a trimis un mesaj de susținere președintelui venezuelean Nicolas Maduro, a cărui țară traversează o gravă criză politică, în care scria că se oferă ca ''soldat'' pentru revoluția bolivariană.

''Noi suntem chaviști (Maduro este moștenitorul politic al defunctului președinte Hugo Chavez — n.r.) până la moarte. Iar când Maduro va ordona, eu voi îmbrăca haina de soldat pentru o Venezuelă liberă, pentru a mă bate împotriva imperialismului și împotriva celor care vor să profite de drapelele noastre, de ceea ce avem noi mai de preț'', a scris atunci Maradona pe Facebook.

Scufundată într-o gravă criză politică și economică de la începutul lui 2016, Venezuela se confruntă cu o creștere a tensiunii sociale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.