Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Singurul parlamentar liberal care sfideaza PNL-ul

pnl

In utima perioada au existat discutii de amploare pe marginea pensiilor speciale pentru parlamentari, mai ales ca au fost si o serie de liberali care au semnat proiectul desi partidul nu il sustinea.

In acord cu decizia politica a PNL liberalii si-au retras semnatura de pe proiect, mai putin unul singur - Radu Zlati, un apropiat al fostului presedinte PNL Crin Antonescu.

Deputatul Cristina Pocora a explicat ca acesta a optat sa ramana semnatar al proiectului si doreste sa depuna o serie de amendamene la lege. Insa actul sau de sfidare ar putea fi urmat de sanctiuni.

Parlamentarii grupului PNL si-au retras de pe acest proiect de lege (n.r. proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari). A mai ramas un singur semnatar din partea nostra. In rest sunt 180 de la PSD, 60 de la celelalte grupuri parlamentare. Este vorba despre colegul nostru Radu Zlati, este o optiune personala a dumnealui, chiar am discutat. Mi-a argumentat ca are o serie de amendamente la proiectul de lege si in functie de admiterea sau nu a acestora va fi si votul sau", a spus Pocora.

Intrebata daca vor exista sanctiuni impotriva lui Zlati, ea a raspuns: "Este o decizie a PNL de a vota impotriva acestui proiect de lege. Oricine se situeaza in afara deciziilor conducerii PNL nu pot sa va dau detalii, dar lucrurile sunt clare".

Deputatul PNL i-a cerut lui Victor Ponta sa isi exprime punctul de vedere fata de aceasta initiativa si sa precizeze cum va vota in conditiile in care porivit proiectului pentru pensii speciale el ar urma sa beneficieze de o pensie de aproximativ 1000 de euro.

"As vrea sa ne spuna si Victor Ponta, prim-ministru, presedinte PSD si deputat, cum se pozitioneaza fata de aceasta initiativa. Mai mult, ii amintim cu respect domnului deputat Ponta ca este la al treilea mandat si ca potrivit initiativei colegilor sai ar urma sa beneficieze de o pensie de aproape 1000 de euro. Sa ne spuna exact cum va vota", a mai spus Cristina Pocora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.