Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Turcescu cere peste 1000 de euro celor care vor sa bea un pahar de vin cu el si sotia

Turcescu mire

Jurnalistul Robert Turcescu lanseaza o invitatie la cina alaturi de sotia sa oricui este dispus sa scoata din buzunar intre 500 de euro si 1000 de euro. Cei dispusi sa dea mai mult de 1000 de euro sunt invitati chiar la Turcescu acasa la un pahar de vin si o placinta cu branza.

Nu e o gluma, e o propunere cat se poate de serioasa. Asa s-a gandit Robert Turcescu sa se foloseasca de notorietatea sa pentru a atrage donatii cu scopul deschiderii unei televiziuni online.

"De-a lungul anilor mi-am pus aceasta notorietate si in slujba unor cauze umanitare despre care nu dau detalii pentru ca n-am acordat niciodata sprijin cuiva gindindu-ma sa fac din asta un motiv de lauda in spatiul public. Dar astazi vreau sa pun gradul de notorietate al personajului Robert Turcescu in slujba unui proiect la care tin enorm si care imi doresc sa reuseasca.

Pe scurt, iata despre ce este vorba: eu si sotia mea ii vom invita la o cina la restaurant pe acei oameni buni care vor dona in conturile FUNDATIEI AVATAR intre 500 si 1000 de euro pentru proiectul televiziunii online. Iar pe acei donatori care vor contribui cu 1000 de euro sau mai mult la acest proiect, ii vom invita chiar acasa la noi la un pahar de vin si o felie de placinta cu brinza, reteta proprie! Vom avea timp sa stam de vorba, sa ne imprietenim, sa facem fotografii, sa discutam despre viata si politica sau sa vorbim despre proiectul televiziunii online", a scris Turcescu pe blogul personal, unde puteti gasi detalii suplimentare despre "invitatia la cina".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.