Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Radio România aparat în Parlament de un fost ministru al Justitției

O situație hilară are loc în aceste momente în Parlamentul României. La ședința Comisiilor Reunite de Cultură și Juridice din Senat și Camera Deputaților este audiat președintele director general al Radioului Public, Ovidiu Miculescu.

Citește și: PSD pregătește o execuție rapidă în Parlament

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis definitiv că Ovidiu Miculescu, președinte-director general al Societății Române de Radiodifuziune (SRR), s-a aflat în stare de incompatibilitate.

În octombrie 2013, Agenția Națională de Integritate a stabilit că Ovidiu Miculescu, președinte-director general al Societății Române de Radiodifuziune, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 29 iunie 2010 — 4 iulie 2012, deoarece a deținut simultan funcția de membru al Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune și pe cea de manager în cadrul Societății Române de Radiocomunicații.

La audierile din Parlament, Ovidiu Miculescu este reprezentat de Tudor Chiuariu, fost ministru al Justiției și fost senator PNL.

Având în vedere că Parlamentul trebuie doar să ia act de decizia ÎCCJ în cazul lui Miculescu, este ciudat faptul că acesta a venit însoțit. Probabil Miculescu mizează pe experiența lui Tudor Chiuariu, care a fost președinte al Comisiei Juridice din Senat.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.