Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Și-a găsit vocația - Regele Charles vinde 14 dintre caii de curse ai Reginei Elisabeta: Sunt iepe de prăsilă!

regele charles

Regele Charles al III-lea va vinde o parte dintre caii de curse pe care i-a moștenit de la mama sa, regina Elisabeta, pasionată de creșterea cailor și de curse, scrie BBC Casa de licitații Tattersalls din Newmarket a anunțat că va vinde luni 14 dintre "iepele de prăsilă" ale Reginei Elisabeta a II-a. Purtătorul de cuvânt al casei Tattersall, Jimmy George, a declarat: "Nu este nimic ieșit din comun. În fiecare an vând cai. Regina avea iepe de prăsilă proprii, le creștea și le vindea. Nu-i poți păstra pe toți".

Jimmy George a spus că vânzarea cailor reginei nu simbolizează sfârșitul legăturii Casei Regale cu cursele de cai. El a spus: "În fiecare an, proprietarii vând acțiuni. Majestatea Sa face doar ceea ce fac proprietarii". Regina a moștenit de la tatăl ei, Regele George al VI-lea, Royal Stud, un centru de creștere a cailor de curse de la Sandringham, care a produs mulți cai câștigători.

Managerul de curse al reginei, John Warren, a declarat anterior că caii reprezintă o "refugiu extraordinar" de la alte îndatoriri și că sprijinul reginei a fost un impuls major pentru cursele britanice. "Sunt sigur că, dacă regina nu ar fi fost crescută ca monarh, și-ar fi găsit o vocație cu caii. Era pur și simplu în ADN-ul ei", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.