Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în sportul mondial: Un celebru handbalist se află în comă, după ce a suferit un infarct chiar la antrenamente - FOTO

Federatia Romana de Handbal
handbal

Portarul echipei franceze Pays d’Aix Universite Club Handball (PAUC), Slavisa Djukanovici, se află în comă, la un spital din Marseille, după ce a suferit un infarct la antrenamentul de luni. Handbalistul are 38 de ani.

Slavisa Djukanovici a suferit infarctul în timpul antrenamentului de luni seară, potrivit relatărilor presei locale, fiind transportat de urgenţă la spital, în Marseille. El se află în comă, iar clubul Pays d’Aix a făcut apel, marţi seară, către suporteri şi mass-media să nu contacteze familia, cerând respectarea intimităţii. ”Fight with Misa”, se arată în încheierea mesajului echipei, conform News.ro.

Citește și: O nouă condamnare în scandalul de corupție din cadrul FIFA: 15 luni de închisoare pentru un oficial din Insulele Cayman

Slavisa Djukanovici a apărat şi poarta naţionalei Serbiei, cu care a participat la Campionatele Europene din 2014 şi 2016.

În Franţa evoluează de 15 ani, din care 10 i-a petrecut la echipa Saint Raphael, acolo unde în prezent joacă şi internaţionalii tricolori Mihai Popescu şi Alexandru Şimicu, iar antrenor secund este Rareş Fortuneanu.

Cluburile şi fanii şi Franţa au transmis numeroase mesaje de încurajare pentru portarul de la Pays d’Aix.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.