Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT! Ce a păţit caricaturistul care a ironizat-o pe Serena Williams

gsp.ro
serena williams

Mark Knight, cel care a realizat caricatura Serenei Williams după finala pierdută la US Open, 6-2, 6-4 cu Naomi Osaka, a primit ameninţări cu moartea. Acesta şi-a închis conturile de pe reţelele sociale după ce a primit mai multe mesaje în care era jignit şi ameninţat, scrie Mediafax.

Mark Knight este unul din cei mai importanţi caricaturişti australieni, iar desenul a fost publicat în ziarul din Melbourne Herald Sun. Desenul a provocat o multitudine de reacţii, scandalul trecând deja la un alt nivel după ce realizatorul caricaturii a fost ameninţat cu moartea.

"Mark va avea parte de tot sprijinul", în timp ce preşedintele executiv al News Corp. Australia, Michael Miller, a afirmat că criticile aduse lui Knight "arată că lumea a devenit prea corectă politic", au încercat să-i ia apărarea lui Knight editorul publicaţiei australiene şi Michael Miller, preşedintele News Corp.

Citește și: Mare SĂRBĂTOARE CU ROȘU pentru ortodocși: Ce e INTERZIS să faci azi, de Înălțarea Sfintei Cruci

Autorul desenului s-a apărat şi el, precizând că lumea a interpretat total greşit caricatura. "Nu pot să-mi retrag caricatura. Cred că oamenii au interpretat greşit. Poate există percepţii diferite cu privire la caricatură în Australia şi America... Este o caricatură bazată pe starea ei din acea zi şi doar atât. Am desenat-o aşa cum este, ca o femeie afro-americană, este puternic construită, poartă costume scandaloase. Este interesant să o desenez. Nu aduceţi genul în discuţie, este o chestiune de comportament", a precizat Knight într-un inteviu preluat din the The Guardian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.