Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șocant Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame după ce l-a hrănit cu lumina soarelui

Radu Pop
Maxim Lyutyi influencer rus

Șocant Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame după ce l-a hrănit cu lumina soarelui

Maxim Lyutyi, un influencer rus de 44 de ani, și-a lăsat fiul de doar o lună să moară de "pneumonie și înfometare". La un an de la teribilul deznodământ, bărbatul și-a schimbat pledoaria și și-a recunoscut faptele.

Maxim, originar din Krasnodar, riscă până la 8 ani de închisoare. Acesta l-a supus pe micuțul Kosmos, fiul lui de doar o lună, la condiții groaznice. L-a stropit pe bebeluș cu apă rece, pentru a-l face imun la pneumonie, ceea ce, de fapt, i-a adus boala. Mai mult, nu i-a dat să mănânce, spunând că a preferat să-l lase să se hrănească cu "lumina soarelui, nu cu mâncare". Rusul le-a spus polițiștilor că nu are încredere în medici.

Lyutyi și-a recunoscut acum vinovăția

Lyutyi și-a recunoscut acum vinovăția, chiar înainte de pronunțarea sentinței, scrie The Sun. Anterior, a încercat să dea vina pe iubita sa, mama lui Kosmos, spunând că dieta ei vegană a făcut-o să fie anemică și astfel nu l-a putut hrăni corespunzător pe fiul lor. La rândul ei, femeia, care ar fi născut acasă, a primit o pedeapsă neprivativă de libertate de doi ani de muncă în folosul comunității.

Polițiștii au spus că cei doi părinți „au încercat să-l adapteze pe bebeluș la consumul unei diete în care oamenii rămân fără mâncare și apă pentru o perioadă lungă de timp și se hrănesc cu lumina soarelui”.

De asemenea, judecătorilor li s-a spus că tatăl a vrut să experimenteze pe copil pentru a-l face un Superman. Maxim a fost acuzat că i-a interzis partenerei sale să alăpteze copilul. Bebelușul a murit în martie 2023, după ce a ajuns la spital în stare critică. Cântărea doar un kilogram și jumătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.