Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCUL sfârșitului de an: Ce lovitură incredibilă le-a dat postul public mai multor jurnaliști de prestigiu

televiziunea-romana-tvr

Decizie neașteptată luată de Televiziunea Română! Comitetul Director al postului public a respins aproape toate colaborările externe ale jurnaliștilor. Astfel, o serie de angajați de la sport, care comentau pentru posturi ca DigiSport, Look TV sau Eurosport nu au primit aprobarea pentru a colabora cu aceste stații.

Liana Stanciu, cea care realizează de ani de zile matinalul postului de radio Magic FM, nu mai poate colabora cu stația, după hotărârea Comitetului Director.

Citește și: Adrian Năstase 'dă de pământ' cu scriitorul Gabriel Liiceanu: 'Ideologul hârtiei igienice şi al flegmei'

Politehnica Iași rămâne fără un ofițer de presă, după ce TVR a respins colaborarea pentru această poziție a angajatului TVR Lucian Lucescu (jurnalist la Studioul TVR Iași).

Radu Andrei Tudor, realizatorul emisiunii Pulsul zilei, de pe TVR 1, care lucrează și la Digi FM și Pro FM, nu mai poate colabora cu posturile RCS. Nici Vlad Lucian Arhire, care prezenta știri la Digi FM. Adrian Tudor (de la Direcția Știri), colabora cu Europa FM. Nici colaborarea lui nu a fost aprobată de conducerea TVR.

De la sport, au fost tăiate colaborările externe ale jurnaliștilor Emil Hossu Longin, Marian Olăianos, Cristian Mîndru, Narcis Șelaru, Monica Bucur și Marin Daniel Chican, anunță Paginademedia.ro.

Citește și: DEZASTRU Decizie RADICALĂ luată de șefii din TVR împotriva reporterului acuzat că e 'omul de casă' al DNA: Ce punea la cale jurnalistul și cu cine

Ce a fost admis?

Câteva colaborări ale angajaților TVR (printre care și directorul TVR Iași) cu postul public de radio, în anumite condiții.

- Marian Olaianos. Nu se aprobă colaborarea domnului Marian Olaianos, jurnalist în cadrul Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive, cu postul Look TV, în calitate de comentator sportiv al meciurilor din Liga 1 de Fotbal, sezonul 2017-2018.

- Radu Tudor. Nu se aprobă colaborarea domnului Radu Tudor, jurnalist–S în cadrul Departamentului Ştiri, cu Radio Pro FM/DigiFM -divizia ştiri, în calitate de editor.

- Emil Hossu Longin. Nu se aprobă colaborarea domnului Emil Hossu Longin, jurnalist senior în cadrul Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive, cu postul de televiziune Digisport, în calitate de comentator al competiţiilor de baschet şi fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.