Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU Decizie RADICALĂ luată de șefii din TVR împotriva reporterului acuzat că e 'omul de casă' al DNA: Ce punea la cale jurnalistul și cu cine

Facebook
Alexandru Costache

Conducerea TVR, reprezentată prin Doina Gradea, acum președinte interimar, a luat o decizie radicală împotriva lui Alexandru Costache, reporterul acuzat că e ”omul de casă” al DNA.

Atfel, conform informațiilor obținute de STIRIPESURSE.RO din interiorul TVR, conducerea i-a interzis lui Costache să-și ducă la capăt câteva colaborări. El ar fi vrut să reaclizez 3 interviuri cu personalităţi din justiţie pentru proiectul civic Once Upon a Time in Romania și să colaboreze, în calitate de redactor, cu site-ul www.romaniacurata.ro.

Citește și: Interesant! Ce DATORII aveau profesorul universitar și soția sa, cei care au fost găsiți morți în propria casă, în ziua de Crăciun

Iată decizia Comitetului Director în ceea ce-l privește pe Alexandru Costache:

”1. Nu se aprobă solicitarea domnului Alexandru Costache de a realiza, voluntar, 3 interviuri cu personalităţi din Justiţie pentru proiectul civic Once Upon a Time in Romania.

2. Nu se aprobă colaborarea domnului Costache Puiu Alexandru, jurnalist (S) în cadrul Direcţiei Ştiri, cu site-ul www.romaniacurata.ro, în calitate de redactor.”.

Citește și: Lovitură pentru românii cu autoturisme VECHI! A apărut o nouă lege! Efectele sale intră în vigoare în mai 2018 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.