Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Război TOTAL' în fotbalul românesc: MM Stoica n-a mai rezistat și i-a răspuns DUR lui Dan Petrescu, după anunțul făcut de antrenorul CFR-ului

www.gsp.ro
Gigi Becali MM Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, duminică seară, la Digi Sport, că antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus “nişte enormităţi” atunci când a afirmat că formaţia bucureşteană este avantajată de arbitri şi clujenii sunt “furaţi”.

“Dan Petrescu a spus nişte enormităţi. I-am dat mesaj de Paşte şi i-am promis că nu mai vorbesc despre el, dar acum ne-a acuzat direct şi trebuie să reacţionez. Când ai câştigat atâtea meciuri cu arbitrii, se întâmplă şi împotriva ta. Haţegan nu a dat penalty pentru Steaua în meciul direct cu CFR, în sezonul regulat. La o fază cu Benzar. În play-off, el a dat un penalty pentru CFR la o fază la care domnul Crăciunescu a spus că nu se dădea. Apoi l-a eliminat gratuit pe Pintilii. Să te miri tu de ce joacă Iaşiul şi Astra, mi se pare ceva cu totul şi cu totul ieşit din comun", a spus Mihai Stoica, conform News.ro.

Citește și: Ce se face și ce nu se face de Sfantul Gheorghe. Tradițiile extraordinare care însoțesc această zi și de ce a ajuns unul din cei mai iubiți sfinți ortodocși

Dan Petrescu a afirmat, după remiza cu CSM Poli Iaşi, scor 1-1, că formaţia CFR Cluj este dezavantajată clar de arbitraje în play-off şi că FCSB este cea mai avantajată.

“În play-off suntem furaţi pe faţă. Haţegan nu ne-a dat penalty cu Steaua clar, astăzi a inventat un penalty. Era un cartonaş galben pentru simulare la Sin. E clar să Steaua este cea mai avantajată echipă în play-off. În campionatul regular s-au făcut atâtea presiuni pe arbitri din partea lui Gigi Becali şi Meme Stoica încât arbitrii dau penalty doar Stelei şi altor echipe. Steaua a primit un penalty cu Craiova de m-a bufnit râsul. Iaşiul, când a luat punctul, zici că ar fi câştigat Campionatul Mondial. În România cărţile sunt făcute. Cred că după meciul ăsta şi eu îmi anunţ retragerea. Nu mai stau aici decât 3-4 meciuri. Când Gigi s-a retras am văzut că sunt ajutaţi. Poate dacă mă retrag o să fie corecţi cu CFR”, a spus Petrescu la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, duminică, în deplasare, în compania echipei CSM Poli Iaşi, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Andrei Cristea ’66 (penalty) pentru gazde şi Ţucudean ‘36 pentru oaspeţi.

Citește și: Emil Boc, marcat de îmbrăţişarea Simonei Halep: Gluma făcută de primarul Clujului

La fel de vehement ca antrenorul său a fost și căpitanul celor de la CFR Cluj, Mario Camora, care s-a plâns de arbitraje după remiza cu CSM Poli Iaşi, scor 1-1, şi le-a cerut arbitrilor să nu îşi bată joc de el şi de colegii săi.

"Cred că a văzut toată lumea de ce nu am câştigat. Nu vă mai bateţi joc de echipa noastră, ajunge! La Viitorul s-a dat uşor penalty, azi s-a dat uşor penalty. Dacă vreţi să daţi titlul unei alte echipe, daţi-l, dar nu vă mai bateţi joc de noi, de echipa noastră. Aşa cum noi suntem suspendaţi, la fel să fie şi arbitrii. S-a văzut azi ce ne avantajează Haţegan. E un arbitru foarte bun, dar la fiecare meci se vorbeşte de CFR. Ajunge! Să fim atenţi la ce se întâmplă înainte de meciuri", a spus Camora la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, duminică, în deplasare, în compania echipei CSM Poli Iaşi, în etapa a şasea a play-off-ului Ligii I. Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan.

Au marcat Andrei Cristea ’66 (penalty) pentru gazde şi Ţucudean ‘36 pentru oaspeţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.