Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Regele', mesaj EMOŢIONANT pentru Simona Halep. Ce i-a transmis tenismenei

epochtimes-romania.com
Simona Halep numarul 1 WTA

În ziua în care Simona Halep a scris istorie şi a reuşit să devină numărul 1 în lumea tenisului, 'Regele" fotbalului, Gheorghe Hagi, a avut doar cuvinte de laudă pentru sportiva din România și a spus că ea rămâne un exemplu pentru toți compatrioții săi.

Citeşte şi: Cod GALBEN de inundaţii pentru râuri IMPORTANTE din ţară. AVERTISMENTUL hidrologilor - HARTĂ

"Orice român, în momentul de față, se simte mândru, fericit, bucuros, pentru cu un român a ajuns nr. 1 în lume. În rest, relația mea cu tatăl ei... Ne cunoaștem... Eu o felicit pentru că știu că a muncit, a făcut un sacrificiu.Este un moment fantastic, e ceva unic. Pentru oricare sportiv ea reprezintă un exemplu că se poate. Și noi, toți ceilalți, putem face asta, dacă muncim. Și dacă ai talent. Prima oară e talentul, cu ceea ce te naști. Apoi tehnica. Repetiția creează automatismul și te face să ajungi la instinct”, a declarat Gică Hagi la Digi Sport.

Fostul căpitan al echipei naționale a recunoscut practic supremația Simonei în sportul românesc, amintind de faptul că el și colegii săi din Genarația de Aur n-au au ajuns niciodată numărul 1 în fotbal.

”Eu și generația noastră am făcut niște lucruri extraordinare, dar n-am fost niciodată primii. Pe viitor cred că se poate. Trebuie să crezi. Dacă nu-ți construiești succesul, nu va veni niciodată. Ea a construit asta, a crezut în acest lucru de când a început tenisul”, a recunoscut Hagi.

”Ea, Messi sau Ronaldo... Ei au demonstrat, s-au menținut, au arătat că sunt cineva, reprezintă o forță. Când ceilalți vor să te bată, eu zic că ești împlinit”, a mai spus Hagi, care e convins că și adversara româncei de sâmbătă, Jelena Ostapenko, va ajunge lider mondial.

Citeşte şi: FRF vrea COD de CONDUITĂ pentru oamenii din fotbal. Se anunţă sancţiuni dure pentru declaraţiile rasiste sau xenofobe .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.