Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'România intră în RĂZBOI': Se pregătește o reacție a Rusiei! IPOTEZA unui fost premier

adrian nastase

SUA vor să-și mute armele nucleare din Turcia în România! Informația a fost prezentată și considerată o intoxicare, atât de oficialii de la MAPN, cât și de către politicieni. Numai că fost premier Adrian Năstase vine cu un anunț care cutremură țara. SUA testează terenul prin aruncarea acestei informații pentru a vedea dacă are sprijin pentru a-și muta bombele nucleare în România, de la baza turcă Incirlik.

Martor, în cultul musulman, la căsnicia fiicei lui Recep Tayyip Erdogan, omologul nașului în cultul ortodox, Năstase spune că o mutare a rachetelor în România ne-ar băga într-un război rece cu Rusia, iar Moscova va reacționa în curând.

Citește și: Prima poză cu Simona Halep și bărbatul de la care vrea 3 copii

”E o operațiune clasică de testare a unor eventuale reacții ale unora dintre actorii implicați. Nu cred că e aruncată gratuit pe piață această informație. Se va încerca o presiune pentru o astfel de relocare. Autoritățile românești trebuie să spună că nu se va accepta, în România, o relocare a unor arme nucleare tactice de la Incirlik. Totul pentru a crea o anumită enervare și vor genera reacții și din partea Rusiei. Se testează variante viitoare pentru că la Incirlik nu e securitate. Ar arunca România într-o situație de război rece accentuat. Eu cred că și Parlamentul ar trebui să se pronunțe, în așa fel încât, în eventualele încercări de a crea presiune la nivel politic-confidențial, să nu poată să ducă la o răsturnare a reacției publice.

Se caută soluții pentru relocare a acelor arme și se încearcă o acceptare din partea României pentru a permite aducerea lor la Deveselu sau în altă parte. Are loc un dialog indirect între SUA și Turcia, între SUA și Rusia. Turcia încearcă să obțină câștiguri, fie prin extrădarea lui Gulen din SUA, fie ceva cu Rusia. E un joc de poker, iar noi suntem luați ca spectatori. Rămâne de văzut dacă devenim și jucători.”, a spus Adrian Năstase la Antena 3.

Citește și: S-a deschis prima terasă pentru nudiști / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.