Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Săgețile' lui Grindeanu: 'DNA NU e reprezentată de Negulescu sau Kovesi'

Guvernul Romaniei
Sorin Grindeanu

Direcţia Naţională Anticorupţie nu e reprezentată de ''domnul Negulescu sau de doamna Kovesi'', ci este o instituţie care trebuie să funcţioneze dincolo de anumite persoane fizice, a declarat joi premierul Sorin Grindeanu.

"Am acordat şi acord ministrului Justiţiei credit total. Faptul că dânsul a prezentat, ieri, o evaluare, pe care dânsul şi Ministerul Justiţiei au făcut-o, e un lucru care se înscrie în prerogativele pe care ministrul Justiţiei le are din acest punct de vedere. Am urmărit foarte atent, am avut o discuţie înainte de prezentarea publică cu domnul ministru. Am înţeles foarte bine argumentele pe care dânsul le-a prezentat, sunt de acord cu ele. Ca şi concluzie, aş putea spune: ca lupta anticorupţie să fie cu adevărat puternică în România toate mecanismele trebuie să funcţioneze foarte bine, dar mecanismele nu stau şi nu sunt legate de persoane. DNA nu e reprezentată de domnul Negulescu sau de doamna Kovesi, ca să trec de la o extremă la alta, ci este o instituţie care trebuie să funcţioneze dincolo de anumite persoane fizice", a afirmat Sorin Grindeanu, care participă la o întâlnire de lucru organizată de Institutul Aspen.

Citește și: Ministrul Justiției face LUMINĂ în cazul evaluării lui Lazăr și Kovesi: Am realizat-o FĂRĂ PRESIUNE

În ceea ce priveşte reuniunea de la Institutul Aspen, premierul a spus că prezenţa sa la eveniment este legată de temele importante ce urmează să fie abordate.

"Am venit astăzi la Aspen Institute să discutăm despre politici publice, despre Sănătate, despre Educaţie, despre Infrastructură, aceste lucruri sunt extrem de importante pentru Guvern şi toate aceste politici publice reprezintă priorităţi pentru noi", a arătat Grindeanu, conform Agerpres.

La reuniunea de lucru de la Institutul Aspen mai participă, printre alţii, directorul Institutului Aspen România, Mircea Geoană, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, şi consilierul prezidenţial Constantin Ionescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.