Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

1 Mai este despre lupta pentru drepturile muncitorilor

1 mai

O Europă mai bună poate fi construită doar dacă drepturile angajaților sunt respectate și consolidate. Pentru aceasta e nevoie de solidaritate și de echitate socială.

La mulți ani de 1 Mai!

1 Mai este despre lupta pentru drepturile muncitorilor, o luptă în final câştigată. Multe dintre beneficiile pe care astăzi muncitorii le au se datoarează eforturilor făcute în secolul XIX de oameni curajoşi. Dar şi astăzi sunt multe nedreptăţi care se fac oamenilor simpli, muncitorilor cinstiţi, aşa cum sunt cei mai mulţi români.

Citește și: Kelemen Hunor cere intervenția Vioricăi Dăncilă - Să oprească denigrarea memoriei soldaților maghiari

Uniunea Europeană trece prin schimbări importante şi se confruntă cu provocări diverse. Dar, cu toate acestea, există o linie a dreptei europene care, indiferent de context, îşi face un scop din a diminua componenta socială a proiectului european.

Alegerile din 2019 sunt şi despre acest lucru, dacă nu în primul rând despre acest lucru. Uniunea Europeană va şti să gestioneze problemele şi provocările care apar – indiferent că este vorba de imigraţie, de Brexit sau de presiunile Rusiei la graniţa de Est. Marea întrebare este însă dacă Uniunea Europeană va reuşi să îşi păstreze caracterul social.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie ca la Bruxelles să fie lideri şi reprezentanţi ai cetăţenilor europeni cu aplecare spre problemele oamenilor obişnuiţi. Tocmai de aceea, este important ca în 26 Mai, în cabina de vot, alegătorii să se gândească la viitorul lor şi al copiilor lor şi la cine sunt cu adevărat partidele care au apărat acest viitor – dincolo de propagandă. Rezultatele guvernărilor PSD vorbesc de la sine în acest sens şi am convingerea că majoritatea românilor vor consfinţi acest lucru prin vot.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.