Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

11 percheziţii la un centru de vaccinare şi la domiciliile personalului medical - Procurorii suspectează că s-a luat mită pentru vaccinare fictivă anti-COVID

Twitter
certificat verde

Unsprezece percheziţii au loc, luni, la un centru de vaccinare din judeţul Vâlcea şi la domiciliile personalului medical care activează în acel centru, procurorii suspectând că s-a luat mită pentru vaccinarea fictivă a unor persoane împotriva COVID, potrivit news.ro.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi fals, comise în cursul anului 2021, în contextul campaniei de vaccinare anti-Covid.

Citește și: `Băiat deștept` din Energie RUPE TĂCEREA după 10 ani - `O vedeam pe doamna Udrea..

"În cursul zilei de 13 decembrie 2021, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 11 locaţii, situate pe raza judeţului Vâlcea, din care două sunt la sediile unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice. La sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea urmează a fi prezentate în vederea audierii mai multe persoane", a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea lucrătorilor de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, IGPR - Direcţia Operaţiuni Speciale şi din partea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea.

Potrivit unor surse judiciare, în dosar există suspiciuni privind vaccinarea fictivă a unor persoane, fiind vizate şi fapte de luare de mită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.