Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

12 persoane diagnosticate cu COVID-19 au fost internate în spital, iar 242 de persoane au fost testate în ultimele 24 de ore, în Suceava

Pinterest
coronavirus

Un număr de 12 persoane diagnosticate cu COVID-19 au fost internate în spital, în ultimele 24 de ore, iar alte 14 declarate vindecate au fost externate, a informat, miercuri, Prefectura Suceava.

Din totalul celor 480 de pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă, 108 pacienţi sunt diagnosticaţi cu COVID-19, alţi 94 sunt în zona tampon şi 278 pacienţi sunt cu afecţiuni non-COVID, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dinamo va avea un nou stadion: Marcel Vela a făcut anunțul .

Un număr de 58 dintre pacienţii COVID-19 prezintă forme medii ale bolii, 40 au forme uşoare, iar zece cu forme grave sunt internaţi în Secţia ATI, cinci fiind ventilaţi mecanic.

La Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 22 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi 21 de persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte de infectare cu COVID-19 internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus, sunt declarate pacienţi diagnosticaţi COVID-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări.

Citește și: Nelu Tătaru, despre o nouă stare de urgență în România: Nu m-aș gândi la asta, ci mai mult la asigurarea măsurilor

Conform datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la nivelul judeţului se înregistrează un număr de 3.675 de persoane declarate vindecate.

Potrivit Prefecturii Suceava, numărul total de persoane testate până în prezent este de 30.572, în ultimele 24 de ore fiind testate 242 de persoane.

Conform distribuţiei cazurilor COVID-19 pe unităţi administrativ-teritoriale, din totalul de 114, 55 nu au niciun caz de infecţie în evoluţie, 26 au câte un caz în evoluţie, 25 au sub cinci cazuri, trei au sub zece cazuri în evoluţie, iar cinci au peste zece cazuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.