Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

120 de polițiști au participat la o acţiune de amploare în municipiul Săcele şi alte trei localităţi din județul Brașov

112 politia politie

Aproximativ 120 de poliţişti au participat, marţi, la o acţiune de amploare în municipiul Săcele şi localităţile Teliu, Tărlungeni şi Budila, care a avut ca scop atât verificarea respectării măsurilor prevăzute de ordonanţele militare, cât şi combaterea criminalităţii sub toate formele ei şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, ordine publică, rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, criminalistică şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale de la IPJ Braşov, precum şi din structurile centrale ale Inspectoratului General al Poliţiei Române, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Un bărbat din Suceava, aflat la cules de sparanghel în Germania a murit

"Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni, au legitimat peste 1.500 de persoane, au verificat aproximativ 1.100 autovehicule şi au aplicat 69 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 120.000 lei. De asemenea, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare, au fost confiscate şi retrase de la comercializare mai multe cantităţi de produse, ca urmare a expirării valabilităţii. Poliţiştii au procedat la verificarea respectării interdicţiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină, verificarea unităţilor comerciale, efectuând, de asemenea, controale pentru combaterea criminalităţii economice", a precizat IPJ Braşov în comunicatul citat.

Acţiunea poliţiei vine la mai puţin de o zi după ce, conform unor informaţii publicate în mediul online, un echipaj de jandarmi, care avea ca misiune să verifice la Teliu respectarea restricţiilor impuse de ordonanţele militare, a fost atacat de mai mulţi localnici cu bâte şi răngi. În urma incidentului, petrecut luni seara, un jandarm ar fi fost rănit şi o maşină a IJJ Braşov, vandalizată.

Citește și: ‘Nu e sfârșitul lumii! Aceasta pandemie va trece. Încurajam instaurarea unor regimuri autoritare care ne vor încalcă drepturile’- Vasile Astărăstoae

Conducerea Brigăzii Mobile de Jandarmi Braşov, din care ar fi făcut parte respectivii jandarmi, a precizat că nu poate furniza informaţii deoarece cazul este instrumentat de parchet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.