Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

125 de şoferi au fost amendați pentru viteză pe DN1, între Aiud şi Unirea, în doar câteva ore

europafm.ro
amenda politie

Un număr de 125 de conducători auto au fost surprinşi în doar câteva ore pe tronsonul Aiud - Unirea de pe DN1 de poliţiştii din Alba că nu au respectat regimul legal de viteză, fiind aplicate amenzi în valoare de zeci de mii de lei, potrivit unui comunicat transmis, joi, AGERPRES de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

"La data de 8 iunie 2022, în intervalul orar 06.00-13.00 şi 15.00-20.00, poliţiştii rutieri din Aiud au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere şi pentru depistarea, în trafic, a conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulaţie privind viteza, pe DN 1, pe tronsonul cuprins între localităţile Aiud, Mirăslău, Decea şi Unirea. Poliţiştii au depistat şi sancţionat 125 de conducători auto care au depăşit regimul legal de viteză şi alţi 9 care au săvârşit alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice", se menţionează în comunicat.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 46.200 de lei.

Totodată, au fost reţinute 4 permise de conducere, toate pentru depăşire neregulamentară şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

A fost constatată şi o infracţiune de conducere sub influenţa alcoolului. Astfel, un bărbat de 68 de ani, din Ocna Mureş, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Unirea, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, mai arată IPJ Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.