Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

13 ani de la aderarea la UE. Fostul comisar Corina Crețu: 'Au existat sacrificii și nu toate planurile inițiale s-au realizat pe deplin'

amazonaws.com
cretu-corina

Pe 1 ianuarie 2020 s-au împlinit 13 ani de la aderarea României la UE. Fostul comisar european Corina Crețu este singurul politician care a marcat public evenimentul. Actual europarlamentar din partea Pro România, Corina Crețu subliniază avantajele obținute de România de pe urma apartenenței la UE, deși afirmă că nu toate planurile inițiale s-au realizat.

„Se împlinesc, astăzi, treisprezece ani de la momentul aderării României la Uniunea Europeană - o realizare istorică ce a schimbat în bine soarta țării noastre, atât de greu încercată pe parcursul tranziției.

Așa cum apreciam și cu ocazia aniversărilor precedente, în toți acești ani am făcut progrese remarcabile, iar urmare a statutului nostru de țară membră a Uniunii Europene, ne bucurăm astăzi de stabilitate și de prosperitate. Sigur, au existat sacrificii și nu toate planurile inițiale s-au realizat pe deplin.

Dar cel mai mare câștig este faptul că odată cu dobândirea acestei calități, odată cu revenirea în sânul marii familii europene, perspectivele României au devenit mult mai largi, potențialul nostru se poate manifesta la adevărata sa valoare, iar românii pot avea o viață mai bună.

Îmi doresc ca următorii ani să reprezinte, în continuare, confirmări ale beneficiilor pe care România le are ca urmare a statutului de Membru al Uniunii Europene. Să nu uităm că succesul Uniunii Europene este și succesul României.

La mulți ani României europene!

Numai bine tuturor!”, scrie Corina Crețu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.