Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

14 artişti participă la o nouă ediție a expoziției 'The Domino Effect' de la galeria Gaep

Artmark
expozitie arta contemporana

Paisprezece artişti participă la o nouă ediţie a expoziţiei „The Domino Effect” de la galeria Gaep, ce va fi deschisă sâmbătă, conform news.ro.

Ideea expoziţiei a fost a curatorului Tevž Logar, după ce, în primăvara anului trecut, pandemia a dus la reevaluarea noţiunii de comunitate.

Prima ediţie, din noiembrie 2020, a fost un succes, iar Gaep a invitat din nou artiştii galeriei să aleagă creaţii unul de la altul pentru a fi prezentate începând cu 20 noiembrie.

Anul acesta, Mihai Plătică s-a alăturat grupului, astfel că numărul de artişti participanţi a ajuns la 14: Raluca Popa, Sebastian Moldovan, Tania Mouraud, Vlatka Horvat, Felipe Cohen, Ištvan Išt Huzjan, Ignacio Uriarte, Mihai Plătică, Mircea Stănescu, Marilena Preda Sânc, Pavel Brăila, Damir Očko, Răzvan Anton şi Radu Cioca.

În plus, cu ajutorul unui instrument online, a fost generată ordinea în care fiecare artist a selectat o lucrare de la artistul următor.

Expoziţia prezintă rezultatele acestei succesiuni de alegeri. Pe lângă încurajarea dialogului între artişti, „The Domino Effect 2” îşi propune să ofere o selecţie reprezentativă din 14 practici care reflectă abordări diferite ale unor medii artistice - desen, fotografie, pictură, colaj şi obiect -, precum şi interese şi preocupări conceptuale diverse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.