Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

14 preşedinţi şi locţiitori ai secţiilor de votare, înlocuiţi de un Birou Electoral Judeţean

bec

Un număr de 14 persoane care au fost desemnate, în urma tragerii la sorţi în sistem informatic, preşedinţi şi locţiitori ai secţiilor de votare vor fi înlocuite de conducerea Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Gorj, a declarat luni, reprezentantul Autorităţii Electorale Permanente (AEP) Gorj, Elena Zăuleţ.

Potrivit acesteia, 9 din cele 14 persoane nu şi-au ridicat împuternicirile de la sediul Tribunalului Gorj, iar restul au depus cereri prin care solicită înlocuirea din motive personale.

"De la Tribunal ne-au fost transmise 9 persoane care nu au fost să îşi ridice împuternicirile pentru preşedinţi şi locţiitori, iar la sediul BEJ am înregistrat cinci cereri prin care cer înlocuirea din diverse personale. În cursul zilei de luni şi marţi vor fi înlocuite persoanele de către preşedintele BEJ", a spus Elena Zăuleţ, conform Agerpres.

Săptămâna trecută a avut loc desemnarea prin tragere la sorţi a celor 654 de preşedinţi şi locţiitori ai secţiilor de votare, pe liste fiind înscrise 1.373 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.