Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

15 persoane trimise în judecată într-un dosar de proxenetism în saloane de masaj din București

www.cugetliber.ro
justiție, judecată

15 inculpați, între care 5 persoane juridice, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 4 pentru proxenetism. Aceștia sunt acuzați că au înlesnit practicarea prostituției de către 28 de persoane vătămate în 3 saloane din Capitală.

În rechizitoriu s-a reţinut că, în perioada 28 octombrie 2022-8 februarie 2023, 15 inculpaţi, persoane fizice şi persoane juridice, au înlesnit practicarea prostituției a 28 de persoane vătămate prin crearea unei aparențe de legalitate a desfășurării unor simple activități de masaj erotic în trei locaţii/saloane situate în Bucureşti, sectoarele 2 şi 4, în contextul în care, în realitate, se ofereau servicii sexuale în schimbul unor sume de bani, conform mediafax.

Procurorii arată că inculpaţii au pus la dispoziţia persoanelor vătămate imobile, au promovat şi actualizat anunțuri online, au coordonat activitatea acestora şi au obținut foloase de pe urma practicării prostituției de către victime, în sensul primirii unui procent din sumele de bani reprezentând contravaloarea activităților sexuale întreţinute cu diferiţi clienţi.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București a dispus în cursul urmăririi penale instituirea măsurii asigurătorii a sechestrului, până la concurența sumei de 1.198.080 de lei, cu privire la două imobile, precum şi asupra sumelor totale de: 41.883 euro, 5.760 USD, 1.130 GBP, 200 CHF şi 123.600 lei.

Prin rechizitoriu s-a solicitat menţinerea măsurii sechestrului asigurător instituit în cursul urmăririi penale asupra bunurilor anterior menţionate.

Dosarul a fost înaintat spre soluționare Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.