Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

17 octombrie 2022 este data limită până la care pot fi depuse oferte pentru contractul necesar construcţiei zonei Chiribiş-Biharia din Autostrada Transilvania

afaceri.news
Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă că 17 octombrie 2022 este data limită până la care pot fi depuse oferte pentru contractul necesar construcţiei secţiunii Chiribiş-Biharia din Autostrada Transilvania. Proiectul cu o valoare estimată de 877,779 milioane de lei (fără TVA) este finanţat prin POT 2021 -2027 şi trebuie finalizat în 24 de luni, potrivit news.ro.

”17 octombrie 2022 este data limită până la care pot fi depuse oferte pentru contractul necesar construcţiei secţiunii de autostradă Chiribiş-Biharia (Autostrada Transilvania)! CNAIR a transmis, astăzi, spre publicare, în SICAP, Anunţul de participare pentru proiectarea şi execuţia celor 28,55 de km ai acestei secţiuni (parte a Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea)”, spune ministrul pe Facebook.

Sorin Grindeanu arată că anunţul de participare va fi vizibil ulterior publicării acestuia în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

”Proiectul cu o valoare estimată de 877,779 milioane de lei (fără TVA) este finanţat prin POT 2021 -2027 şi trebuie finalizat în 24 de luni, dintre care 6 luni vor fi alocate proiectării şi 18 luni execuţiei lucrărilor”, mai menţionează Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.