Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

26 de civili şi un poliţist au murit într-un atentat comis, la Kabul, asupra unui complex de clădiri guvernamentale: Trei atacatori au fost și ei uciși

atentat kabul

Douăzeci şi şapte de persoane au fost ucise, între care 26 de civili şi un poliţist, într-un atac comis luni împotriva unui complex de clădiri guvernamentale din capitala afgană Kabul, a anunţat Ministerul de Interne afgan, relatează dpa, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis, MĂRTURISIRI UNICE - Cum a trăit președintele Revoluția de la 1989: Eu cred că a fost multă dezinformare

Trei atacatori au fost de asemenea ucişi, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Nasrat Rahimi.

Şaisprezece civili şi un poliţist au fost răniţi, a mai spus el.

Oficialul afgan a afirmat că două clădiri sunt sigure după intervenţia forţelor de securitate afgane, care se află în prezent într-o a treia clădire pentru a elimina pericolul.

Mai înainte, purtătorul de cuvânt al ministerului a afirmat că forţele de securitate afgane au eliberat 260 de ostatici şi au ucis trei atacatori care au detonat o maşină capcană înainte de a lua cu asalt complexul guvernamental din Kabul unde se află clădiri ale Ministerului Lucrărilor Publice şi ale Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale.

Incidentul de luni reprezintă cel de-al 22-lea atac comis din ianuarie la Kabul. În total, 510 persoane au fost ucise şi aproape 1.000 rănite în aceste atacuri lansate în capitala Afganistanului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.