Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

29.854 de copii și însoțitori sunt prezenți la meciul România-Norvegia, de pe Arena Națională

29.854 de copii și însoțitori sunt prezenți la meciul România-Norvegia, care se dispută pe Arena Națională, în grupa F de calificare la Campionatul European din 2020. România a doborât un record în ceea ce privește asistența la o partidă europeană la care este permis un astfel de acces limitat, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

Cu puțin timp înaintea finalului primei reprize, crainicul de pe Arena Națională a anunțat că la meciul România-Norvegia sunt prezenți 29.854 de suporteri.

În urma meciului cu Norvegia, România a doborât recordul în privinţa numărului de spectatori la o partidă UEFA la care este permis exclusiv accesul copiilor. Cea mai mare prezenţă din toate timpurile la un astfel de joc avusese loc tot în acest sezon, la meciul Partizan Belgrad - AZ Alkmaar, din Europa League, când au fost prezenţi 22.000 de copii sub 14 ani şi însoţitorii lor.

Evenimentul inedit vine ca urmare a unei sancţiuni a UEFA, care a pedepsit naţionala României cu disputarea unui joc cu porţile închise în urma incidentelor de la meciurile cu Spania (1-2) şi Malta (1-0), din luna septembrie. Atunci, au existat scandări xenofobe, au fost aruncate torţe în teren, iar câţiva suporteri au pătruns pe suprafaţa de joc.

Totuşi, forul european a permis Federaţiei Române de Fotbal să aducă la stadion copii sub 14 ani din cadrul instituţiilor de învăţământ preşcolare sau şcolare, publice sau private, din cadrul academiilor şi şcolilor de fotbal, precum şi legiitimaţi la cluburi cu grupe de copii şi juniori. Fiecare grup de 10 copii trebuie însoţit de un cadru didactic sau de un antrenor.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

La ora transmiterii acestei ştiri, echipa naţională de fotbal a României evoluează împotriva Norvegiei, în runda a opta a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. La pauză, cele două naţionale se află la egalitate, scor 0-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.