Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO: 30 de autobuze ale companiei Trustybus au defilat in memoria unui sofer roman!

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare
Momente antologice pe traseul de autobuz dintre Harlow si Eping. 30 de autobuze ale companiei Trustybus au defilat in memoria unui sofer roman care a decedat recent intr-un spital din Harlow. Conationalul nostru era foarte apreciat de sefii si de colegii lui.
Steagul Romaniei a fost arborat pe toate mijloacele de transport, iar poza lui Serghei Stoica nu a lipsit nici ea. "Serghei a fost un om cum rar intalnesti. Am fost norocosi ca l-am avut printre noi. Era foarte dedicat si ajuta pe toata lumea", au spus reprezentanti ai companiei Trustybus.
"Firma la care lucra s-a ocupat de tot ce tine repatrierea , plus  în țară, de la locul de veci până  la compania cu care a fost adus de la aeroport la cimitir. Au fost multe formalități, bani si implicare. A fost adus acasa pe 4 martie 2021. Doresc sa multumesc celor de la Trustybus pentru tot ajutorul oferit. Anglia respectă oamenii indiferent de etnie si rasa, daca esti un om cu respect si cu caracter", a spus sotia lui Serghei Stoica, Dana, pentru anuntul.co.uk

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.