Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

3000 de persoane au depus CV-uri pentru a fi angajate la fabrica de cablaje auto din Târgu Jiu

f munca

Aproximativ trei mii de persoane au depus, în cursul zilelor de luni și marți, CV-uri pentru a fi angajate la viitoarea fabrică de cablaje auto care urmează să fie deschisă în luna aprilie în municipiul Târgu-Jiu, numărul mare de solicitări fiind peste așteptările reprezentanților societății, care s-au pregătit inițial doar pentru 500 de solicitări.

Reprezentantul firmei care se ocupă de angajarea viitorilor salariați, Ion Lupulescu, a declarat că în prima zi de depunere a CV-urilor au fost primite peste o mie de astfel de solicitări, iar marți numărul a crescut până la aproape trei mii, în condițiile în care fabrica de cablaje oferă doar 500 de locuri de muncă într-o primă fază, iar până la toamnă vor fi create alte 500. "Sunt peste 3.000 de CV-uri primite, oamenii mai pot depune până la sfârșitul lunii sau până când cei de la firma de la Severin vor spune că nu se mai primesc. Nici măcar gerul nu i-a împiedicat ca să vină să aștepte și să își depună CV-ul, în speranța că vor fi angajați. Acum mi-am dat seama de adevărata situație a locurilor de muncă din Gorj. Oamenii sunt disperați, vor să muncească, sunt dispuși să facă naveta, doar să aibă un salariu decent. Foarte mulți au venit, nu ne așteptam să fie depus un număr atât de mare. CV-urile ajung la Severin și acolo specialiștii le analizează", a spus Ion Lupulescu.

În luna aprilie a acestui an, va începe să funcționeze fabrica de cablaje auto din municipiu, activitatea propriu-zisă urmând să se desfășoare într-una dintre halele de la fosta fabrică de mobilă a orașului. Investiția va genera aproximativ 1.500 de locuri de muncă, anunţă Agerpres. "În luna mai 2017, cel târziu, va porni prima capacitate de producție, care va consta într-un modul care va avea 500 de angajați. Am înțeles de la investitor că în final se va ajunge la 1.200-1.500 de locuri de muncă. (...) Singura fabrică de cablaje auto din Gorj va fi deschisă de o companie japoneză care lucrează pentru mărci de autovehicule renumite", declara, în decembrie, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.