Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

307 candidaţi înscriși la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de directori din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din Capitală

ISMB
ISMB inspectoratul scolar

Un număr de 307 candidaţi vor participa, vineri, la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din Capitală, sesiunea ianuarie - aprilie, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Proba scrisă se va desfăşura în două centre speciale, organizate la: Şcoala Gimnazială "Titu Maiorescu" şi Colegiul Naţional "I.L. Caragiale".

"Accesul candidaţilor în centrele speciale se va face în intervalul orar 8,00 - 8,45. Proba scrisă va începe la ora 10,00, având o durată de 120 de minute. Evaluarea se realizează imediat după finalizarea probei scrise, în prezenţa candidatului", precizează inspectoratul.

Rezultatele vor fi afişate până la finalul zilei de vineri, pe site-ul www.ismb.edu.ro şi la sediul ISMB.

Contestaţiile se vor depune electronic, la adresa registratura@ismb.ro, în zilele de vineri şi sâmbătă, şi se vor soluţiona în zilele de 21 şi 22 februarie.

"La toate activităţile din cadrul probei scrise participă, în calitate de observatori, reprezentanţi ai organizaţiilor sindicale, reprezentanţi ai părinţilor şi elevilor, reprezentanţi ai cultelor şi ai agenţilor economici parteneri", menţionează inspectoratul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.