Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

34 de persoane cu COVID-19 au fost internate la SJU Suceava în ultimele 24 de ore, iar alte 50 au fost externate

Facebook
covid 19 coronavirus

Un număr de 34 de persoane diagnosticate cu COVID-19 au fost internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, în ultimele 24 de ore, iar alte 50 au fost externate, nefiind înregistrat niciun caz de infecţie cu noul coronavirus în rândul personalului medical, a anunţat, joi, Prefectura Suceava.

Potrivit sursei citate, în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava se află internaţi 462 de pacienţi, dintre care 237 cu COVID-19, un număr de 21 dintre aceştia fiind internaţi la Secţia ATI, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Iohannis, declarație controversată! Ce se întâmplă cu elevii bolnavi care nu pot susține examenele .

Totodată, la Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 71 de pacienţi cu COVID-19.

În ceea ce priveşte situaţia celor două centre de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul judeţului Suceava, evidenţele arată că mai sunt 16, respectiv 14 beneficiari infectaţi cu SARS-CoV-2, în prezent aceştia fiind retestaţi de către personalul DSP Suceava şi se aşteaptă rezultatele.

Prefectura a precizat că DASPC Suceava a luat toate măsurile necesare pentru instruirea personalului celor două centre, asigurarea de servicii medicale în caz de necesitate, monitorizarea permanentă a tuturor beneficiarilor internaţi în aceste centre, asigurarea de echipamente de protecţie, de antiseptice şi dezinfectanţi pentru suprafeţe.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

În prezent, se mai află în autoizolare la domiciliu 4.994 de persoane şi 84 în carantină instituţionalizată, alte 15.393 persoane, respectiv 3.023 fiind ieşite sub incidenţa acestor măsuri.

Potrivit sursei citate, în judeţul Suceava au fost efectuate 19.912 teste, iar conform situaţiei întocmită de către DSP Suceava se înregistrează un număr de 2.387 persoane declarate vindecate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.