Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

341 de lungmetraje, în cursă pentru categoria cel mai bun film la Oscar 2018

the oscar

Academia de film americană a anunţat marţi că 341 de producţii cinematografice au fost luate în calcul pentru categoria „cel mai bun film” a celei de-a 90-a gale a premiilor Oscar. Pentru a fi luate în considerare, lungmetrajele trebuie să fie lansate într-un cinematograf din districtul Los Angeles până la miezul nopţii de 31 decembrie şi să ruleze timp ce cel puţin şapte zile consecutiv.

Potrivit regulamentului, filmul trebuie să aibă o durată de cel puţin 40 de minute şi să fie proiectat pe peliculă de 35 sau 70 de milimetri ori în format digital. Lungmetrajele care au avut premiera sau au fost distribuite altfel decât în cinematografe nu sunt eligibile pentru nicio categorie a premiilor Academiei.

Şapte lungmetraje au fost alese pentru lista scurtă a categoriei „cel mai bun machiaj şi coafură”. Între ele se află thrillerul „Bright”, regizat de Will Smith şi Joel Edgerton pentru Netflix, „Darkest Hour”, „Ghost In The Shell”, „Guardians Of The Galaxy Vol. 2”, „I, Tonya”, „Victoria & Abdul” şi Wonder.

Nominalizările vor fi votate după 6 ianuarie şi vor fi anunţate pe 23 ianuarie. Gala premiilor Oscar va avea loc pe 4 martie 2018, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.